Grandcafé Restaurant Amigos

Even gezellig wat drinken, uit eten of een speciale bijeenkomst, receptie of verjaardag organiseren? Grillrestaurant Amigos heeft het allemaal. Sinds 2008 in Bodegraven bekend als “Dé Specialist in houtskoolgrill”. Alle gerechten in het restaurant bestaan uit speciale unieke recepten afkomstig uit de Zuid-Amerikaanse keuken. Vlees en visgerechten worden speciaal gegrild en klaargemaakt met een onvergetelijk unieke smaak. De menukaart van het restaurant bestaat uit vlees, vis en vegetarische gerechten. Er is een speciale menukaart voor kinderen.

 

Amigos

Contactgegevens

Grandcafé Restaurant Amigos
  • Markstraat 15
  • 2411 BE Bodegraven
  • 0172 - 65 22 34
Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2022 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk