Kaasboerderij Vroege

Op dit melkveebedrijf lopen ongeveer 60 koeien rond die ’s zomers dag en nacht naar buiten gaan. Kaas wordt gemaakt van de ochtendmelk en die verkopen ze aan huis. Je kunt kiezen uit vele kaassoorten, zoals kruiden, komijn, walnoten, Italiaanse kruiden, met en zonder olijven, kruidnagel, mosterd en diverse soorten geiten- en 30+ kaas. Daarnaast verkopen ze karnemelk, yoghurt en eieren. Je bent elke dag welkom (behalve zondag), ook voor een kijkje op de boerderij.

 

Op de kaart

Contactgegevens

Kaasboerderij Vroege
  • Westeinde 79
  • 3465 JA Driebruggen
  • 0348 - 50 13 94
Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2022 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk