Het Kaas Museum Bodegraven

Het Kaas Museum

Sinds april 2022 vind je Het Kaas Museum aan de Marktstraat 1 in Bodegraven. Terug naar de tijd van het pure ambacht, onze historie over kaas maken, maar dan in nieuwe stijl. Een collectie met unieke historische objecten en een rijk verhaal over kaas, kaas maken, de kaasmarkt, het boerenleven en de kaashandel in Bodegraven. Historisch en hedendaags. Van koe naar kaashandel in het Groene Hart.

Historie vol van smaak

Op website van Het Kaas Museum in Bodegraven staat veel informatie. Ook de tentoonstelling is volledig vernieuwd. De collectie met unieke historische objecten laat de geschiedenis zien van kaas, kaas maken, de kaasmarkt, het boerenleven en de kaashandel in Bodegraven door de eeuwen heen.

Bezoek Het Kaas Museum

Met ingang van 15 april 2024 is het museum alleen te bezoeken op afspraak. Een afspraak kan gemaakt worden door een mail te sturen aan [email protected].

 

Contact en route

Wil je een echt authentiek kaasmuseum in Bodegraven-Reeuwijk bezoeken? Dan nodigen we je van harte uit.

Het Kaas Museum
Marktstraat 1, 2411 BE Bodegraven

 

 

 

 

 

Op de kaart

Contactgegevens

Het Kaas Museum Bodegraven
  • Marktstraat 1
  • 2411 BE Bodegraven
  • 085- 0703 470
Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2022 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk