Het Kaas Museum Bodegraven

Het Kaas Museum

Marktstraat 1 in Bodegraven heeft een nieuwe bestemming gekregen. Naast een compleet nieuw VVV kantoor bevindt zich op dit adres Het Kaas Museum. Terug naar de tijd van het pure ambacht, onze historie over kaas maken, maar dan in nieuwe stijl. Het is geweldig dat we binnen de gemeente Bodegraven-Reeuwijk zoveel van onze lokale cultuur en bezienswaardigheden kunnen laten zien op één centrale plek.

Historie vol van smaak

Officiële benaming is Het Kaas Museum en de organisatie heeft de boel flink geüpgraded. Kijk maar eens op de nieuwe site waar je alle informatie over Het Kaas Museum in Bodegraven kunt vinden. Ook heeft het logo een opfrisser gekregen. Kortom, een stukje waardevolle dorpshistorie in een nieuw jasje, maar nog altijd vol van smaak. Ook de tentoonstelling is volledig vernieuwd. De collectie met unieke historische objecten laat de geschiedenis zien van kaas, kaas maken, de kaasmarkt, het boerenleven en de kaashandel in Bodegraven door de eeuwen heen.

Bezoek Het Kaas Museum

Met je klas

Wil je Het Kaas Museum bezoeken met school? Jullie zijn van harte welkom! Klik hier voor meer informatie.

Rondleiding voor groepen

Kom met een groep naar het Kaas Museum en boek hier een rondleiding.

 

Openingstijden

Dinsdag en woensdag 10.00 – 16.00 uur
Vrijdag en zaterdag 10.00 – 16.00 uur
Maandag, donderdag en zondag gesloten

Kijk voor meer informatie op hun website.

Contact en route

Wil je een echt authentiek kaasmuseum in Bodegraven-Reeuwijk bezoeken? Dan nodigen we je van harte uit.

Het Kaas Museum
Marktstraat 1, 2411 BE Bodegraven

plan jouw route

 

 

 

 

Op de kaart

Contactgegevens

Het Kaas Museum Bodegraven
  • Marktstraat 1
  • 2411 BE Bodegraven
  • 085- 0703 470
Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2022 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk