Kanoën en suppen

Onze gemeente kent vele plekken die je vanaf het water kunt verkennen. Stap in de kano of op een supboard, ga op avontuur en geniet van de prachtige natuur om je heen! Vaar je eigen route of kies één van de routes hieronder.

De Reeuwijkse Plassen

De Reeuwijkse Plassen is een gebied met een uniek karakter. Het gebied bestaat uit dertien plassen. Ze zijn van elkaar gescheiden door smalle weggetjes. Ideaal voor een kano of suptocht. Suppen doe je op een supboard, een soort surfplank en een peddel. Suppen kan vanaf ongeveer 9 jaar. Voor jongere kinderen is dit te zwaar. Sups en kano’s zijn te huur bij de Sup & Watershop. Klik hier voor de route.

Reeuwijk-Brug / Reeuwijk-Dorp / Bodegraven

Een mooie kanoroute door een gedeelte van onze gemeente. Klik hier voor de route.

Oudendorpen route, Boerderijroute en Landschaproute.

Klik hier voor de route.

De Meije

Het kronkelende veenriviertje Meije is verbonden met de Nieuwkoopse Plassen. Ga in een kano door de rietlanden richting de plassen en maak onderweg een tussenstop bij picknickplaats De Meij (aanlegsteiger aanwezig). Klik hier voor de route.

 

Op de kaart

Contactgegevens

Kanoën en suppen
logo-BBR

Het leven is hier buitengewoon mooi! In onze gemeente vind je rust en ruimte. Om ons heen de drukte van de randstad, maar eenmaal in onze dorpen vind je de rust van het platteland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel recreatiemogelijkheden, gezellige winkelstraten en uitstekende horecagelegenheden. Onze dorpen hebben hun eigen karakter. Samen leven is hier nog samenleven. Het is hier iedere dag thuiskomen.

© 2018 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk