Kanoën, suppen en routes

Onze gemeente kent vele plekken die je vanaf het water kunt verkennen. Stap in de kano of op een supboard, ga op avontuur en geniet van de prachtige natuur om je heen! Vaar je eigen route of kies één van de routes hieronder.

De Reeuwijkse Plassen

De Reeuwijkse Plassen is een gebied met een uniek karakter. Het gebied bestaat uit dertien plassen. Ze zijn van elkaar gescheiden door smalle weggetjes. Ideaal voor een kano of suptocht. Suppen doe je op een supboard, een soort surfplank en een peddel. Suppen kan vanaf ongeveer 9 jaar. Voor jongere kinderen is dit te zwaar. Sups en kano’s zijn te huur bij de Sup & Watershop. Klik hier voor de route.

Reeuwijk-Brug / Reeuwijk-Dorp / Bodegraven

Een mooie kanoroute door een gedeelte van onze gemeente. Klik hier voor de route.

Oudendorpen route, Boerderijroute en Landschaproute.

Klik hier voor de route.

De Meije

Het kronkelende veenriviertje Meije is verbonden met de Nieuwkoopse Plassen. Ga in een kano door de rietlanden richting de plassen en maak onderweg een tussenstop bij picknickplaats De Meij (aanlegsteiger aanwezig). Klik hier voor de route.

 

Op de kaart

Contactgegevens

Kanoën, suppen en routes
Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2022 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk