Kwalitaria Délifrance

Voor een lekkere lunch, warme maaltijd of snack zit je goed bij Kwalitaria. In het brede assortiment is aan het hele gezin gedacht. Van vers afgebakken broodjes, een gezonde salade, burgermenu, friet met een snack tot een kindermenu. Kortom voor elk wat wils. Smaak en aandacht voor duurzaamheid staan hierbij voorop. Zo kun je genieten van een heerlijke burger, gemaakt met puur Hollands MRIJ-rundvlees (label Maas, Rijn en IJssel) en belegd met verse toppings. Of liever een plofkipvrije snack? Dat is pas écht genieten!

 

 

Op de kaart

Contactgegevens

Kwalitaria Délifrance
  • Vromade 1 A
  • 2411 LG Bodegraven
  • 0172 - 61 70 66
Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2022 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk