Landal fietsroute met kids (23 km)

Een heerlijke route vanaf Landal De Reeuwijkse Plassen om met het gehele gezin te doen. Onderweg kun je vogels spotten, spelen in de Natuurspeel- en Smultuin, kruiden ontdekken in de Heemtuin en erachter komen hoe de plassen zijn ontstaan in het Streekmuseum. Er is nog veel meer te beleven en te genieten.

  • Startpunt: Landal De Reeuwijkse Plassen
  • Lengte: 23 km
  • Duur: 3 uur
  • Route: klik hier

 

Startpunt: Landal De Reeuwijkse Plassen

Contactgegevens

Landal fietsroute met kids (23 km)
  • Verlengde Breevaart 3
  • 2811 LR Reeuwijk
Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2022 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk