Mercatu IJssalon

In de ijssalon bereiden ze ambachtelijk ijs met smaakvolle, loeiverse melk van een op steenworp afstand gelegen boerderij en pure ingrediënten, zoveel mogelijk biologisch. Hun ijsdraaiers zijn opgeleid in de modernste technieken en in combinatie met top-notch apparatuur creëren ze ijs in de lekkerste smaken.

Je kunt kiezen voor traditioneel vanille, pistache, aardbeien of chocolade, maar ook uit een ruim assortiment verrassende vernieuwende smaken. Wat dacht je van stroopwafelijs met (Goudse) stroopwafelkruim, tiramisu of Mercatu-cappucino? De ambachtelijke ijsmakers verleiden je graag tot het proeven van onze wisselende, bijzondere creaties.

Natuurlijk vind je hun ijs, gelato van Hollandse bodem, ook op de lunch- en dinerkaart van de coffee & bar en osteria.

Gesloten van oktober tot maart
Omdat ze alleen supervers ijs van de allerhoogste kwaliteit serveren, is de ijssalon gesloten in de herfst en winter. In Reeuwijk is het winterseizoen vooral voorbehouden aan natuurijs, om op te schaatsen. Zodra het zonnetje de buitentemperatuur weer omhoog brengt, ontwaken de ijsmakers uit hun winterslaap en vullen de de ijssalon met het lekkerste ijs dat je je kunt voorstellen.

Mercatu IJssalon

Contactgegevens

Mercatu IJssalon
  • Verlengde Breevaart 4 (bij Landal)
  • 2811 LR Reeuwijk
  • 0182 - 300 818
logo-BBR

Het leven is hier buitengewoon mooi! In onze gemeente vind je rust en ruimte. Om ons heen de drukte van de randstad, maar eenmaal in onze dorpen vind je de rust van het platteland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel recreatiemogelijkheden, gezellige winkelstraten en uitstekende horecagelegenheden. Onze dorpen hebben hun eigen karakter. Samen leven is hier nog samenleven. Het is hier iedere dag thuiskomen.

© 2018 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk