Mercatu IJssalon

In de ijssalon bereiden ze ambachtelijk ijs met smaakvolle, loeiverse melk van een op steenworp afstand gelegen boerderij en pure ingrediënten, zoveel mogelijk biologisch. Hun ijsdraaiers zijn opgeleid in de modernste technieken en in combinatie met top-notch apparatuur creëren ze ijs in de lekkerste smaken.

Je kunt kiezen voor traditioneel vanille, pistache, aardbeien of chocolade, maar ook uit een ruim assortiment verrassende vernieuwende smaken. Wat dacht je van stroopwafelijs met (Goudse) stroopwafelkruim, tiramisu of Mercatu-cappucino? De ambachtelijke ijsmakers verleiden je graag tot het proeven van onze wisselende, bijzondere creaties.

Natuurlijk vind je hun ijs, gelato van Hollandse bodem, ook op de lunch- en dinerkaart van de coffee & bar en osteria.

Gesloten van oktober tot maart
Omdat ze alleen supervers ijs van de allerhoogste kwaliteit serveren, is de ijssalon gesloten in de herfst en winter. In Reeuwijk is het winterseizoen vooral voorbehouden aan natuurijs, om op te schaatsen. Zodra het zonnetje de buitentemperatuur weer omhoog brengt, ontwaken de ijsmakers uit hun winterslaap en vullen de de ijssalon met het lekkerste ijs dat je je kunt voorstellen.

Mercatu IJssalon

Contactgegevens

Mercatu IJssalon
  • Verlengde Breevaart 4 (bij Landal)
  • 2811 LR Reeuwijk
  • 0182 - 300 818
Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2022 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk