Reeuwijk-Dorp

Is een klein dorpje. Als je om je heen kijkt, zie je groen, water en bomen. Om er te komen moet je over smalle weggetjes, waarbij je in één van de inhammen wacht tot de tegenligger voorbij is. Reeuwijk-Dorp geeft je het gevoel buiten te wonen door de rust en ruimte. Met op een steenworp afstand steden waar je alles kunt vinden wat je nodig hebt. Je ontmoet elkaar in het Huis van Alles waar vrijwilligers altijd koffie klaar hebben staan. Beide kerken (katholiek en hervormd) hebben een actieve gemeenschap. Carnaval is onlosmakelijk verbonden met Reeuwijk-Dorp en tijdens dit evenement woon je dan ook in ‘Reedeurp’.

Reeuwijk-Dorp in beeld

Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2022 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk