Reeuwijk-Dorp

Is een klein dorpje. Als je om je heen kijkt, zie je groen, water en bomen. Om er te komen moet je over smalle weggetjes, waarbij je in één van de inhammen wacht tot de tegenligger voorbij is. Reeuwijk-Dorp geeft je het gevoel buiten te wonen door de rust en ruimte. Met op een steenworp afstand steden waar je alles kunt vinden wat je nodig hebt. Je ontmoet elkaar in het Huis van Alles waar vrijwilligers altijd koffie klaar hebben staan. Beide kerken (katholiek en hervormd) hebben een actieve gemeenschap. Carnaval is onlosmakelijk verbonden met Reeuwijk-Dorp en tijdens dit evenement woon je dan ook in ‘Reedeurp’.

Reeuwijk-Dorp in beeld

logo-BBR

Het leven is hier buitengewoon mooi! In onze gemeente vind je rust en ruimte. Om ons heen de drukte van de randstad, maar eenmaal in onze dorpen vind je de rust van het platteland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel recreatiemogelijkheden, gezellige winkelstraten en uitstekende horecagelegenheden. Onze dorpen hebben hun eigen karakter. Samen leven is hier nog samenleven. Het is hier iedere dag thuiskomen.

© 2018 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk