Restaurant Nonsolovino

In een moderne ambiance wordt je gastvrij ontvangen en geniet je van de vele pure smaken die de Italiaanse keuken te bieden heeft. Nonsolovino onderscheidt zich naast de bekende antipasti, vlees en visgerechten door de Salumeria, Friggitoria en Panetteria. Er wordt uitsluitend gewerkt met kwalitatief hoogwaardige producten. Door deze in hun waarde te laten, worden de authentieke smaken gecreëerd waar de Italiaanse keuken bekend om staat. Elke maand wordt er naast de menukaart ook een regiomenu gepresenteerd. Gerechten en wijnen uit de ook onbekende regio’s van Italië. Zoals de naam doet vermoeden is er een ruime keuze aan wijnen allemaal geïmporteerd uit de verschillende regio’s uit Italië.

 

Op de kaart

Contactgegevens

Restaurant Nonsolovino
  • Dorpsweg 3
  • 2811 KE Reeuwijk
  • 0182 - 78 57 36
logo-BBR

Het leven is hier buitengewoon mooi! In onze gemeente vind je rust en ruimte. Om ons heen de drukte van de randstad, maar eenmaal in onze dorpen vind je de rust van het platteland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel recreatiemogelijkheden, gezellige winkelstraten en uitstekende horecagelegenheden. Onze dorpen hebben hun eigen karakter. Samen leven is hier nog samenleven. Het is hier iedere dag thuiskomen.

© 2018 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk