Restaurant Nonsolovino

In een moderne ambiance wordt je gastvrij ontvangen en geniet je van de vele pure smaken die de Italiaanse keuken te bieden heeft. Nonsolovino onderscheidt zich naast de bekende antipasti, vlees en visgerechten door de Salumeria, Friggitoria en Panetteria. Er wordt uitsluitend gewerkt met kwalitatief hoogwaardige producten. Door deze in hun waarde te laten, worden de authentieke smaken gecreëerd waar de Italiaanse keuken bekend om staat. Elke maand wordt er naast de menukaart ook een regiomenu gepresenteerd. Gerechten en wijnen uit de ook onbekende regio’s van Italië. Zoals de naam doet vermoeden is er een ruime keuze aan wijnen allemaal geïmporteerd uit de verschillende regio’s uit Italië.

 

Op de kaart

Contactgegevens

Restaurant Nonsolovino
  • Dorpsweg 3
  • 2811 KE Reeuwijk
  • 0182 - 78 57 36
Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2022 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk