Restaurant Nostos

Bij het gezellige familie restaurant Nostos kun je genieten van heerlijk traditioneel Grieks eten. Er is een grote keuze gerechten en lekkere Griekse wijnen! Het restaurant bevindt zich in het centrum van Bodegraven. Ze zijn niet alleen ’s avonds geopend, maar ook ’s middags kun je wat komen drinken op het gezellige terras. Restaurant Nostos verzorgd indien gewenst ook catering.

 

 

 

Op de kaart

Contactgegevens

Restaurant Nostos
  • Van Tolstraat 4z
  • 2411 BR Bodegraven
  • 0172 - 60 83 83
Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2022 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk