Restaurant Paviljoen Reeuwijkse Hout

Dit restaurant is aan het water gelegen en ademt een gezellige en ontspannen sfeer. Je kunt ieder moment van de dag binnenvallen voor een kopje koffie, de lunch, thee, een borrel of het diner, met je familie, vrienden of zakenrelaties. Bij mooi weer kun je op het terras met prachtig uitzicht over de Reeuwijkse plas heerlijk eten, drinken en genieten. Op de regelmatig wisselende menukaart vind je altijd een aantal beroemde klassiekers, zoals de supermalse Reeuwijkse Hout saté, carpaccio of kraakverse visschotel. De koks volgen de seizoenen op de voet. Van de mooiste asperges in het voorjaar tot een zalige pompoensoep in het najaar. Er wordt zoveel mogelijk gewerkt met biologische streekproducten. Alle producten worden dagvers in eigen keuken bereid en dat is te proeven. Er worden wijnen geserveerd die passen bij de gerechten en seizoenen, in de zomer vaak fris en licht, in de winter veelal vol en warm. Verder is het Paviljoen een officiële trouwlocatie en leent deze locatie zich perfect voor vergaderingen, presentaties en seminars.

 

Op de kaart

Contactgegevens

Restaurant Paviljoen Reeuwijkse Hout
  • Reeuwijksehoutwal 4
  • 2811 NW Reeuwijk
  • 0182 - 30 08 18
Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2022 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk