Restaurant Paviljoen Reeuwijkse Hout

Dit restaurant is aan het water gelegen en ademt een gezellige en ontspannen sfeer. Je kunt ieder moment van de dag binnenvallen voor een kopje koffie, de lunch, thee, een borrel of het diner, met je familie, vrienden of zakenrelaties. Bij mooi weer kun je op het terras met prachtig uitzicht over de Reeuwijkse plas heerlijk eten, drinken en genieten. Op de regelmatig wisselende menukaart vind je altijd een aantal beroemde klassiekers, zoals de supermalse Reeuwijkse Hout saté, carpaccio of kraakverse visschotel. De koks volgen de seizoenen op de voet. Van de mooiste asperges in het voorjaar tot een zalige pompoensoep in het najaar. Er wordt zoveel mogelijk gewerkt met biologische streekproducten. Alle producten worden dagvers in eigen keuken bereid en dat is te proeven. Er worden wijnen geserveerd die passen bij de gerechten en seizoenen, in de zomer vaak fris en licht, in de winter veelal vol en warm. Verder is het Paviljoen een officiële trouwlocatie en leent deze locatie zich perfect voor vergaderingen, presentaties en seminars.

 

Op de kaart

Contactgegevens

Restaurant Paviljoen Reeuwijkse Hout
  • Reeuwijksehoutwal 4
  • 2811 NW Reeuwijk
  • 0182 - 30 08 18
logo-BBR

Het leven is hier buitengewoon mooi! In onze gemeente vind je rust en ruimte. Om ons heen de drukte van de randstad, maar eenmaal in onze dorpen vind je de rust van het platteland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel recreatiemogelijkheden, gezellige winkelstraten en uitstekende horecagelegenheden. Onze dorpen hebben hun eigen karakter. Samen leven is hier nog samenleven. Het is hier iedere dag thuiskomen.

© 2018 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk