Toproutes in het Groene Hart

Historie met een verhaal, Puur Hollands landschap, (h)eerlijke streekproducten van de boer en een enorm waterrecreatiegebied. Dat is het Groene Hart van Holland. Beleef dit te voet, per fiets of vanaf het water en ontdek de leukste plekjes. Wij hebben de Top routes voor jou geselecteerd!

Langs de routes is er ontzettend veel te zien en te beleven in deze oer-Hollandse streek. Laat je verrassen door de schoonheid van het landelijk gebied, de fraaie vestingsteden, water, cultuur en historie. De terrassen zijn open voor een heerlijke pauzestop. Alle attracties en musea hebben hun deuren geopend zodat je volop van het Groene Hart kunt genieten.

 

Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2022 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk