Vissen

Bodegravense Hengelsportvereniging

Als je in Bodegraven wilt vissen kun je lid worden van de Bodegravense Hengelsportvereniging (B.H.S.V.). Deze vereniging huurt het visrecht van diverse viswateren binnen Bodegraven. Leden van de vereniging kunnen in deze wateren vissen. De dagvergunningen en lidmaatschapsbewijzen kun je online kopen of bij Dirk Heeren Diervoeders. Als je wilt nachtvissen heb je een nachtvispas nodig.

Visserijpool Reeuwijk

Als je in Reeuwijk wilt vissen kun je terecht bij de Visserijpool Reeuwijk. Een aantal particuliere eigenaren en de gemeente hebben hun viswater in deze pool ondergebracht. Het gaat om delen van de Reeuwijkse Plassen, de Breevaart (gedeelte tussen de Ree in Reeuwijk en de Karnemelksloot in Gouda) en alle gemeentelijke sloten en waterlopen binnen Reeuwijk. De Visserijpool geeft een gemeenschappelijke visvergunning uit voor alle ingebrachte wateren. Achterop deze vergunning staat een kaart met de viswateren.

De dag of jaarvergunning kun je aanschaffen op een aantal plaatsen in de gemeente.

Volg een vliegviscursus!

Ben je beginnend visser of wil je als ervaren visser je techniek(en) bijschaven? Volg dan een vliegviscursus van Fly Fishing Academy

Sportvisbrigade

De beste visstekken van gemeente Bodegraven-Reeuwijk en alles wat je verder wilt weten, vind je op de website van de Sportvisbrigade.

Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2022 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk