Vissen

Bodegravense Hengelsportvereniging

Als je in Bodegraven wilt vissen kun je lid worden van de Bodegravense Hengelsportvereniging (B.H.S.V.). Deze vereniging huurt het visrecht van diverse viswateren binnen Bodegraven. Leden van de vereniging kunnen in deze wateren vissen. De dagvergunningen en lidmaatschapsbewijzen kun je online kopen of bij Dirk Heeren Diervoeders. Als je wilt nachtvissen heb je een nachtvispas nodig.

Visserijpool Reeuwijk

Als je in Reeuwijk wilt vissen kun je terecht bij de Visserijpool Reeuwijk. Een aantal particuliere eigenaren en de gemeente hebben hun viswater in deze pool ondergebracht. Het gaat om delen van de Reeuwijkse Plassen, de Breevaart (gedeelte tussen de Ree in Reeuwijk en de Karnemelksloot in Gouda) en alle gemeentelijke sloten en waterlopen binnen Reeuwijk. De Visserijpool geeft een gemeenschappelijke visvergunning uit voor alle ingebrachte wateren. Achterop deze vergunning staat een kaart met de viswateren.

De dag of jaarvergunning kun je kopen bij onderstaande ondernemers.

 

logo-BBR

Het leven is hier buitengewoon mooi! In onze gemeente vind je rust en ruimte. Om ons heen de drukte van de randstad, maar eenmaal in onze dorpen vind je de rust van het platteland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel recreatiemogelijkheden, gezellige winkelstraten en uitstekende horecagelegenheden. Onze dorpen hebben hun eigen karakter. Samen leven is hier nog samenleven. Het is hier iedere dag thuiskomen.

© 2018 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk