Wandel speurtocht Reeuwijkse Hout

Ontdek het prachtige recreatiegebied Reeuwijkse Hout bij de bekende Reeuwijkse Plassen. Tijdens de wandelspeurtocht moet je allerlei soorten vragen beantwoorden, waarmee je aan het eind een puzzelwoord kunt maken.

De tocht is  ongeveer 4 km lang en duurt ca 2 to 2,5 uur. Startpunt is parkeerplaats Reeuwijksehoutwal, naast restaurant Mercatu.

Download hier de route, het antwoordenblad en de puzzel.

Heel veel plezier!

Wandelspeurtocht Reeuwijkse Hout

Contactgegevens

Wandel speurtocht Reeuwijkse Hout
  • Reeuwijksehoutwal
  • Reeuwijk
Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2022 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk