Zwembad De Fuut

Zwembad De Fuut in Reeuwijk is een mooi openluchtzwembad waar voor jong en oud altijd genoeg te doen is. De Fuut beschikt over een peuterbad, een recreatiebad en een 25-meterbad. Daarnaast kun je heerlijk zonnen, uitrusten of een balletje trappen op het grote en mooie ligveld. Is het een warme zomerdag en heb je zin in een ijsje of een koud drankje? Deze kun je kopen bij het zwembad. Een team van vrijwilligers streeft ernaar om het zwembad zo leuk mogelijk te maken. Niet alleen als een plek voor een heerlijke plons in het water, maar ook als een plek met een sociaal verbindend karakter.

 

 

Op de kaart

Contactgegevens

Zwembad De Fuut
  • Treebord 144
  • 2811 EK Reeuwijk
  • 0182 - 39 31 44
Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2022 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk