Het najaar van 2021 is aangebroken. Een najaar dat er, net als in 2020, anders uit zal zien dan we hadden gehoopt. Evenementen zoals Bruisend Reeuwijk en de Najaarsmarkt gingen ook dit jaar niet door. De maatregelen rondom COVID-19 gaven nog te weinig mogelijkheden om evenementen als deze te organiseren. Wat wel doorging: Jam in the Park en de Kunstroute!

In deze nieuwsbrief vind je onder andere meer informatie over het aanvragen van extra exemplaren van de plattegrond,  de nieuwsbrief van het OPBR en informatie over het Rampjaar 1672.

We zien er naar uit om jullie weer te ontmoeten en we hopen dan ook dat we in het najaar/einde van het jaar een bijeenkomst kunnen organiseren waar we elkaar “live” zien en niet online. Houd de mail daarom in de gaten!

Heb je vragen of opmerkingen over de onderwerpen in deze nieuwsbrief, neem dan contact op met Saskia .

Heb je een evenement of activiteit die je wilt aanmelden voor plaatsing op de agenda, mail dit dan naar ons door.

Tot snel!
Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2022 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk