De nieuwsbrief in een nieuw jasje!

Vanaf nu vind je de nieuwsbrief onder de pagina “Informatie voor ondernemers”. De pagina is nog niet af, daar werken we hard aan.

In deze nieuwsbrief vertellen we je wat we hebben ondernomen om onze gemeente onder de aandacht te brengen, maar ook hoe jij je bedrijf onder de aandacht kunt brengen. Zeker nu is dat erg belangrijk; gezien worden. Ook lees je meer over de campagne van Stichting Groene Hart Verbinders, waar ook zichtbaarheid een belangrijke rol speelt.

We zien er naar uit om jullie weer te ontmoeten en we hopen dan ook dat we in het najaar een bijeenkomst kunnen organiseren waar we elkaar “live” zien en niet online.
Heb je vragen of opmerkingen over de onderwerpen in deze nieuwsbrief, neem dan contact op met Saskia .

Tot snel!
Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2022 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk